Opis popločenja (kaldrme) u ulici Josipa Bana Jelačića u Kninu
lis 21, 2017
Pronađeno popločenje iz vremena Osmanlija tijekom rujna, opšiveno je kako bi se sačuvalo jer će se na taj način učiniti i njegova prezentacija. Opšivanje su izvršili djelatnici Komunalnog poduzeća iz Knina, uz stručnu pomoć mr.sc. Katarine Gugo, više kustosice Kninskog muzeja i uputama dr. sc. Marka Sinobada iz Konzervatorskog odjela iz Šibenika. Kako bi se radovi kvalitetno napravili, na terenu je radove pratio arheolog Miloš Biserko.
Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva tijekom navigacije kroz web stranicu. Od toga se kolačići koji su kategorizirani po potrebi pohranjuju u vaš preglednik jer su neophodni za rad osnovnih funkcija web mjesta. Također koristimo kolačiće trećih strana koji nam pomažu analizirati i razumjeti kako koristite ovu web stranicu. Ovi će se kolačići pohraniti u vaš preglednik samo uz vaš pristanak. Također imate mogućnost odjave od ovih kolačića. Ali isključivanje nekih od ovih kolačića može utjecati na vaše iskustvo pregledavanja.
Funkcionalni kolačići pomažu u obavljanju određenih funkcija poput dijeljenja sadržaja web stranice na platformama društvenih medija, prikupljanja povratnih informacija i drugih značajki trećih strana.
Kolačići izvedbe koriste se za razumijevanje i analizu ključnih indeksa izvedbe web stranice koji pomažu u pružanju boljeg korisničkog iskustva posjetiteljima.
Oglasni kolačići koriste se za pružanje posjetiteljima relevantnih oglasa i marketinških kampanja. Ovi kolačići prate posjetitelje na svim web stranicama i prikupljaju podatke za pružanje prilagođenih oglasa.
Analitički kolačići koriste se za razumijevanje interakcije posjetitelja s web lokacijom. Ovi kolačići pomažu u pružanju informacija o metričkim podacima o broju posjetitelja, stopi napuštanja početne stranice, izvoru prometa itd.
Neophodni kolačići su apsolutno potrebni za pravilno funkcioniranje web stranice. Ovi kolačići anonimno osiguravaju osnovne funkcionalnosti i sigurnosne značajke web stranice.